Hvad synes I om Johns hår?

tirsdag den 1. juni 2010

God snask

Halløj heste- og ponyelskere! S24 er hermed tilbage på sporet, og vi er stolte af at kunne fortælle jer, at der kommer en masse god snask og sovs.



Sidst der kom nyt guffeluf på bloggen (eller bloggén, for der er kun én sand blog), var da vi lagde et link til en ung purk på 2 år, der røg 40 smøger om dagen. Ja, mega nøjer-gøjer. Jonas fik Jakob til at prøve at gøre kunsten efter. Billedet her viser hvordan det gik:



Btw døde den 2-årige dreng af akut lunge-hals-nyre-lever-testikel-storetåkræft, men en beboer i drengens landsby Zhmoke Alôt udtaler, at drengen på ingen måde vil blive savnet, og dét er der flere grunde til. F.eks. var han et meget tykt barn. (Meget) Tykke børn er klamme. Klamme og tykke. Udover det købte "hans familie" alle cigaretter i landsbykiosken Wi Zaeljer Te Mindraorige.




Fredag tog Jakob med Jonas hjem, da denne (Jakob, dyret) skulle tilbringe weekenden hos Jonas. På vej hjem var Jonas og Jakob en tur forbi Christianshavn for at.... se kirken. Efter at være blevet godt "mætte" af "nadver" tog vi videre hjem til Jonas, hvor vi heldigvis havde anskaffet os lidt "nadver-to-go".




Jannick (mhhm dén Jannick, han spurgte om han måtte komme med, og så er der ikke så meget at gøre, for vi vil jo ikke gøre nogen kede af det) havde tydeligvis spist sig lidt for mæt i den gode "nadver", for da vi var i Netto for at købe fråder, blev han lidt blappet. Han fik det lidt skidt, men efter et stykke tid fik han fremstammet "Årh, jeg kunne godt fråde en is lige nu", og så var han så god som ny. Han kviterede også lige med en "Fuck manner, det var sjovt at være syg". Dog blev han senere udsat for noget ganske grusomt intet menneske (og heller ikke Jakob... Okay fuck ham!) burde udsættes for: Han tabte noget af chokoladen fra hans mandelis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 Efter Jonas og Jakob var blevet sikre på, at Jannick var blevet okay ovenpå "episoden" (altså at han tabte chokoladen), vendte vi hjem.




Om aftenen kom en masse trolderikker fra nær og fjern, fordi de havde hørt om den lækre "nadver". Der blev nydt en masse god snask, og der blev leget en ond omgang blindebuk.




Lørdag var chill hele dagen, og om aftenen kom gruppe H+det løse snask hjem til Jonas. Tylning, sugning mhmmh.



Søndag tog vi igen et smut forbi "kirken", da vores "nadver"-lager var ved at løbe tørt. Uhh den gode "nadver". Vi fik også en god FlaFl (falafel).




Mandag var Jonas til fysikprøve og Jakob sov. Jonas' fysikprøve gik fint, og Jakobs sovning gik som sædvanligt rigtig godt.




Tirsdag var sidste dag med kropsting (vi hører farvelsangen fra Amigo, da vi er så nedtrykte. Bare rolig, vi skal nok klare den... Vi har bare brug for lidt tid.. Alene. Kropstiiiiing nu si'r vi farveeeeeel, du var eeeeellers ret intellektuel) og idræt. Højdepunktet var da den tidligere omtalte andengenerations-indvandrer Marek Bomar Olsama gled i en hjernedødt stor hundelort. Der hvor han kommer fra, er hunden (næst efter grisen) det mest usle dyr, der findes. Så prøv at forestille jer, hvordan det er at blive smurt ind fra top til tå i hundeLORT. Tough "shit" (haha). Jonas snakkede med Marek om det, og han sagde, at dagens episode LANGT overgår, da han som 12-årig faldt i en svimmingpool fyldt med flæskesværd! (Den er fandme heller ikke sjov) Jakob har forresten også igen i dag sovet ret meget.




Lige nu ligger Jakob (no surprise taget i betragtning at han sover mere end en bjørn i hi) og ser Harry Potter. Harry Pottet er sgu i orden, der er i hvertfald mange tryllestave med.


S24 siger tak for nogle sjove dage, og I må alle sammen sove godt, og hvad I nu ellers laver om natten.








Guffesnask: http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8


Mere: http://www.youtube.com/watch?v=sHzdsFiBbFc

Ingen kommentarer:

Send en kommentar