Hvad synes I om Johns hår?

mandag den 10. maj 2010

S24 åbner hermed sin blog!

S24 har i dag (10. Maj 2010) åbnet sin blog! Det kommer til at blive en fantastisk blog med masser af læsere og andre sjove kreaturer.



Her til højre ser vi Jakob efter weekendens udskejelser. Fest hos Cathja på Frederiksberg lørdag har taget hårdt på ham. Derfor mediterer han altså.



I dag har alle S24's medlemmer (Jakob og Jonas) tilladt sig selv en lille sygedag, hvor Jonas endnu engang har fået udvidet sin kulturelle horisont ved at se film hele dagen. Som modsvar til dette har Jakob sovet, da han mener, det er den bedste indlæringsmetode (I hvertfald indtil man en dag finder ud af at spise og sove på samme tid!)



I dag var også dagen, hvor S24 blev udsat for grov censur. Jonas stiftede bekendtskab med en lillesøster til en elev på skolen. Da det nu har udviklet sig til en stor sag, er både søsteren og eleven blevet beskyttet af navneforbud. Derfor har vi valgt at kalde eleven for Vejle og lillesøsteren for Lil' Siz.



Kort fortalt henvendte Vejles søster Lil' Siz sig til Jonas, hvorefter Jonas, gentleman som han jo er, svarede tilbage og gjorde det klart for hende, at hun havde en masse fans på Vejles og Jonas' skole. Det syntes hun var mægtig sjovt, men det gjorde Vejle ikke ligefrem. Der blev nedlagt forbud mod at skrive med Jonas fra Lil' Siz' side, og det ellers nye og spirende venskab på facebook blev afbrudt. Til stor ærgelse for Lil' Siz og S24. Hvad der var skyld i Vejles handling er stadig uvist, men der går rygter om at han har været udsat for noget af udenjordisk karakter.



Det var alt for i dag, S24 takker af for i aften! Skæve børn leger bedst.


J&J



Ingen kommentarer:

Send en kommentar