Hvad synes I om Johns hår?

tirsdag den 11. maj 2010

Heste og film

Endnu engang velkommen til s24's blog! Vi har sovet rigtig godt ovenpå succesen i går, men det har også været en lang dag, så vi ligger nu i hemsen tæt, olieindsmurte og klar på narestreger :P





I dag opdagede Jonas et kommende fænomen på Facebook. Det var en af de grupper, man bare må blive medlem af! Gruppen der åbenbarede sig for Jonas var "Rigtige drenge forkæler deres heste!" Og ja... Det kan jo ikke blive meget mere rigtigt. Selvfølgelig forkæler rigtige drenge jo deres heste. Hvad skulle de ellers gå rundt og lave, de rigtige drenge, når de nu havde brugt hele formiddagen på at smøre røven ind i vaseline og lege "skrælle skrælle gulerod."

(Forresten er det hermed nævnt, at Signe og Maj er hestepiger<3)

Jakob har været til begravelse i dag, sørgelig historie, det gider vi ikke høre på. Ellers har han et udmærket liv, han trækker i hvertfald vejret og reagerer på lugten af mad og prut. Så var der filmfestival i dag. Vi skulle se en masse film (ja okay, fair nok), høre på lærer-jokes (ikke i orden) og ellers bare holde vores kæft og nyde showet. Gudskelov var der fråder, og Jonas stod i "baren" (det havde ingenting med en bare at gøre, men kl. er mange, og jeg orker ikke at tænke efter bedre ord), helt sikkert! Noget som vi synes er top gag (udover prutter), er Skype Laugther Chain. Det er meget simpelt, måske endda primitivt, men det er genial humor (faktisk præcis ligesom prutter). Se den under teksten og billedet! Og bare rolig, det er ikke forkert at skrige af grin, selvom man er alene (det er fucked up), mange gør det, det er helt normalt (yeah right).



http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc




S fucking 24 vil nu lægge sig til at sove, for det er lige gået op for Jonas, hvor sindsygt nederen det er, at vi gider at sidde og lave det her, og at vi nok har brug for hjælp af en karakter, som skolepsykologen Arne ikke kan tilbyde :/





Ja... Nå, men tak for denne gang (og det der), vi ses nok... forhåbenligt....mhm ja. FILA=Fed Inhaleres Let Afslappet - Hilsen Jannick ;)





J&J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar