Hvad synes I om Johns hår?

søndag den 16. maj 2010

Fest og glade dage

Så ligger vi her igen i hemsen (olieindsmurte osv.). Vi har haft en lang og god weekend med masser spas og løjer.





I Onsdags var Jonas på diskodasko/til 18-års fødselsdag. Nogle uger forinden havde en af hans venner fået en lille omgang prygl af nogle drenge med (tydeligvis) løse håndled fra Vedbæk. Det tog Jonas stille og roligt, da Jonas' sind kun er fuld af fred og harmoni. Faktisk tænkte hverken han eller hans venner over det, før de blev mødt af drengene med tendens til slappe håndled og en finurlig skare med meget våde tunger. Og de tunger var åbenbart klar til leg, for Jonas og venner fik sig en herlig forårsrengøring i anus.


Senere på aftenen blev de prægtige vedbækske hanner dog tværtimod meget brunstige og sagde ting som "Jarg fwrucking smwradrer darr mannn" og "mien farr kajn tjæve dijn farr!" som oversat til dansk betyder "Jeg fucking smadrer dig mand" og "min far kan tæve din far!". Flere gange var det ved at bryde ud i direkte gevir-konfrontation, men det blev trods alt ved det. Derpå tog Jonas hjem efter en lang aften ;)





Torsdag tog Jakob med hans kære fader et smut til Virum. Og det var ikke for at besøge Jonas nej, men fordi at Jakobs far skulle være GrillMaster (lyder rimlig nøjeren) til en konfirmation, og Jakob skulle bare stå og se dum ud. Der har han jo heldigvis relativt meget erfaring, så det gik jo som en leg. Altså Jakobs far....


Jonas satte sig op på fattis cykel og hjulede over til Jakobs lokation. Da Jonas så Jakob, sagde han "Du ser sgu da dum ud i dag" og Jakob svarede "Ja, jeg er jo også på arbejde." Der blev chillet en halv times tid, og vi smagte på fars lille gris (ikke Jakob, grisen), og så smuttede Jonas hjemad, og Jakob pakkede sammen hos konfirmanden, imens han så ekstra dum ud for at slutte af med manér.





Fredag: kogeren, chill, sugning, mere kogning.





Lørdag! Jonas mødtes med en ven, inden han tog til Roskilde ved 7-tiden. I forbindelse med hans møde med vennen vil vi referere til 3. ord i den ovenstående opremsning om fredagens aktiviteter. Hos Mathias mødtes Jakob og Jonas, for Jakob havde været hjemme hos Marek Bomar Olsama. Der var mange nydeligt klædte, håbefulde drenge der. Der blev tyllet og chillet, inden vi vandrede afsted mod Gimle.


Over indgangen til Gimle stod et kæmpe skildt med titlen "Kan du stave til hor"? Det kunne rigtig mange folk i en sådan grad, at en dansklærers liv ville være fuldendt. Alt for mange piger "gik forkert", når de skulle tisse og endte på drengenes toilet, hvor det lignede at fyren tissede, han havde i hvert fald piverten fremme og sige "G'daaay". En helt anden ting er: Hvorfor fanden går man ud på drengetoilettet, når man skal lave det der sex? Alle ved sgu da, at drenge vold-fucking-pisser ud over det hele, og da vi går ud fra, at de ikke ligger på gulvet derude, men har placeret sig på brættet, som er det klart MEST tilpissede sted OVERHOVEDET, synes vi, at det er rimlig nasty. Men selvfølgelig, piger er jo mærkelige, og hvis deres toilet ligner endnu mere Hiroshima og lugter mere som en pasfotoautomat, så er det vel forståligt nok.


Efter en sjov aften, tog vi nogle stykker videre på Just Play (computer café, yes sir!) og spillede det sidste alcohol ud af kroppen.





I dag vågnede Jonas kl. 17.15 ovenpå festen. Jakob skulle tidligt ind og besøge hans søster i København. Her til aften har vi, når vi nu er de største fans, set Ole Wedel folde sig ud endnu engang. Så waaaahh thaaahh til jer og Godnat!

Ole Wedel: http://www.youtube.com/watch?v=DUzQ-QAo12g




J&J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar